Rehabilitering og restaurering av bolig

Trenger du en dyktig snekker til å utføre rehabilitering og/eller restaurering av din bolig? Uansett hvor stort eller lite oppdraget er, så har vi kvalifiserte og dyktige tømrere som kan utføre rehabilitering og restaurering for deg.

Vi i Agder Entreprenør hjelper deg med både utvendig og innvendig rehabilitering. Vi hjelper deg med blant annet tømrer- og snekkerarbeid, stillasbygging, stillasutleie, absestsanering, det meste innen betongarbeideer som betongsaging og betongboring, murarbeid, pussarbeid og flisarbeid, legging av gulv, utskiftning av dører og vinduer, utskiftning av kledning og oppføring av tilbygg og påbygg.

Agder Entreprenør As har kvelitetsbevisste og dyktige håndverkere som legger stor vekt på at rehabiliteringen skal bli slik du som kunde ønsker. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1 og vi utfører det meste innen rehabilitering.

Dersom dere trenger påbygg av en ekstra etasje eller tilbygg på bolig for større flate, så er det bare å ta kontakt med oss i Agder Entreprenør AS. Våre tømrere er pliktoppfyllende og utfører oppgaven forskriftsmessig med utmerket resultat du som kunde blir fornøyd med.

Har du behov for rehabilitering? Ta kontakt for en ufopliktende samtale!